Companie

1994
Ia naștere Serstill, într-un spațiu închiriat de 150 mp, având ca obiect de activitate vânzarea vopselelor decorative, auto și a produselor pentru întreținerea curățeniei.
1997
Birourile și depozitul sunt mutate într-un spațiu de 500 mp și este demarat importul și distribuția locală de produse sanitare: baterii, căzi și cabine duș, obiecte sanitare din Finlanda. Totodată se deschide primul showroom Serstill în Brașov cu produse pentru finisaje, sanitare și scule pentru construcții.
1997
Am mutat birourile și depozitul într-un spațiu de 500 mp. Am demarat demarat importul și distribuția locală de produse sanitare: baterii, căzi și cabine duș, obiecte sanitare din Finlanda. Urmează primul nostru showroom în Brașov, cu produse pentru finisaje, sanitare și scule pentru construcții. În același an puneam bazele distribuției regionale în domeniul vopselelor, produselor pentru întreținerea curățeniei, sculelor și accesoriilor pentru construcții.
1998
Am deschis două magazine de profil în Brașov și în Sf. Gheorghe.
2000
Cresterea afacerii ne-a condus spre prima investitie de amploare: birouri și depozite de aprox. 1200 mp, pe un teren de 3250 mp.
2004
Am deschis un nou showroom în Brașov, cu produse pentru baie și bucătărie (obiecte sanitare, căzi și cabine de duș, baterii și accesorii, incorporabile pentru bucătărie) și cu produse pentru finisare.
2005
Am început dezvoltarea distribuției la nivel național.
2009
Am construit un sediu nou cu birouri și depozit pe o suprafață de 2600 mp, pe un teren de 15.000 mp. În același an, am lansat brandul Casa Blanca cu misiunea de a deveni un nume de referință la nivel național.
2010
Prinde viață gama Techman pentru a completa seria de produse decorative cu produse tehnice, destinate segmentului de profesioniști.
2011
Brandul Hypo este ultimul venit în familia Serstill.
2018
Am început dezvoltarea segmentului de produse premium.
2019
Am redefinit politica de marketing prin implementarea noii imagini și a noilor display-uri destinate brandurilor proprii.
2020
Se implementează soluția de WMS în procesul de logistică în scopul creșterii calității serviciilor oferite și a trasabilității acestui proces.
2021
Am mărit capacitatea de depozitare cu 25%.
2022
Am implementat un nou ERP.