Despre Serstill

Distribuție națională de produse sanitare, instalații, accesorii și soluții de economisire a apei.

Povestea noastră începe în toamna anului 1994 cu un depozit en-gros de produse pentru întreținerea casei, în Brașov. Încă din primele luni de activitate, clienții ne-au ajutat să înțelegem mai bine piața. Am completat permanent portofoliul de produse, am încercat să aducem mai multă valoare pentru colaboratorii noștri și am reușit să ne extindem activitatea de distribuție la nivel național.

În prezent, deținem branduri proprii și activăm la nivel național pe toate canalele de vânzare, cu un portofoliul care numără peste 4000 de produse. Depozitarea produselor se face într-un spațiu modern, bine organizat, dotat cu utilaje moderne și sistem WMS care ușurează munca echipei și ajută ca livrarea comenzilor să se facă în cel mai scurt timp.

Cei 29 de ani de activitate pe piată, respectul cu care ne tratăm clienții, furnizorii și partenerii reprezintă dovada calității serviciilor și a produselor oferite.

Misiunea noastră este aceea de a fi partenerul preferat al clienților, furnizorilor și colaboratorilor noștri. Dorim să construim relații bazate pe încredere, respect și înțelegere reciprocă penru a aduce în casele oamenilor confort, relaxare, bun gust și bucurie.